FREE ADMISSION

El Hierro

Vi besøgte El Hierro i januar 2005. El Hierro er en meget lille og rolig/stille ø. Det første indtryk af øen vi fik var, at de nok ikke var så gode til engelsk. Jeg forsøgte nemlig at kommunikere med en ung dame, da jeg skulle ud og vælge udlejningsbil i lufthavnen, men hun kunne absolut kun spansk og sådan var det oftest på El Hierro. Den næste "oplevelse" vi fik var, da vi skulle have tanket bilen op på en af de 3 tankstationer! der er på øen. En ung dame kom venligt og spurgte hvor mange liter jeg ville have fyldt på (tror jeg nok) og jeg kunne heldigvis stadig huske hvad det hedder, når man skal have fyldt op, så det sagde jeg og det gjorde hun så. I mellemtiden var en ældrer (også ældrer end jeg) kørt ind på tankstationen for at få tanket op. Han havde tændt for radioen, som sendte blidt jazzmusik, men det var ikke lige sådan man gør på El Hierro, så damen på tankstationen fløj nærmest over til manden og bad ham meget bestemt slukke for radioen. Her på El Hierro skal man nemlig ikke støje unødigt! Det er en meget fredfyldt ø.

Billeder fra vores biltur El Hierro rundt i januar 2005.

De næste billeder er fra vores første cykeltur, fra Sabinosa hvor vi boede og fra vores anden tur i bil.

Billeder fra cykeltur 2 hvor vi kørte til vulkanen Mercader, dog var det lidt vanskeligt at finde vej og vejen bestod visse steder kun af sand og sten ingen asfalt.

De sidste billeder fra Sabinosa, Valverde, Tamaduste og flyveturen tilbage til Tenerife.

En lille video fra El Hierro's største badestrand Playa del Verodal (hvor det var livsfarligt at bade pga. strøm og bølger - se selv!!!).