Hej

USA 2008 

Næste oplevelse var den spændende Hana Highway, der med 620 sving og 59 broer på kun 84 km, kræver lidt af chaufføren samt passagererne. På vej tilbage fra Hana Highway kørte vi forbi Hookipa Beach Park, som er en af verdens bedste surfer strande.


Den følgende dag stod menuen på en dykkertur til Molokini. Her snorklede vi og min datter og jeg fik prøvet SCUBA diving.


Her nogle billeder fra den dejlige tur.

Årsagen til at vi skulle til Hawaii var, at jeg skulle deltage i Xterra VM. Er du interesseret i vores oplevelser ved denne event, så klik her.

Efter Xterra VM havde vi en rolig dag på Maui, inden vi fløj videre til Kauai.

Fra Maui tog vi videre til Kauai via Oahu. På Kauai havde vi en fantastisk flyvetur i helikopter. Vi fløj hen over Waimea Canyon, Na Pali kysten og tæt på Mount Waialeale, det højeste punkt på Kauai med 1.469 m. Samtidigt er Mount Waialeale et af de steder i verden, hvor der er mest medbør, i gennemsnit omkring 9,5 m og rekorden er fra 1982, hvor der faldt 17,3 m regn!
Om eftermiddagen kørte vi til den dejlige strand Salt Pound Beach Country Park, hvor vi snorklede og slappede af i det gode vejr.

Video fra helikoptertur på Kauai fra Lihue til Waimea Canyon, Na Pali kysten og Mount Waialeale samt retur til Lihue.

Den følgende dag kørte vi til nordkysten af Kauai. Første stop var Kilauea Point, som er det nordligste punkt på Kauai og samtidig på hele Hawaii. Næste stop var Princeville, som tidligere var sukkerplantage og kvægfarm. Vi så desuden Taro markerne i Hanalei-dalen samt de store bølger ved Hanalei Bay. Vi sluttede af ved Tunnel Beach og Kee Beach, for her ender vejen.


Billeder fra turen på nordkysten.

Video med surfere ved Tunnel Beach.

Næste dag kørte vi til Waimea Canyon for, at se den fra jorden denne gang. Det var igen en fantastisk oplevelse. Fra Waimea Canyon kørte vi igen til vores ynglingsstrand på Kauai Salt Pound Beach Park, for at snorkle og slappe af, inden den videre rejse i morgen, hvor vi skulle flyve til Honolulu på Oahu.


Billeder fra Waimea Canyon og Salt Pound Beach Park.