USA 2008 

Efter vi var kommet til Honolulu og havde fået vores bil, kørte vi til Waikiki beach, for at se om det nu også var så lækkert, som beskrevet alle steder. Det var forbavsende godt og vandet var super klart, så vi oppe fra en bro kunne se masser af fisk.
Vi kørte derefter videre til en vidunderlig snorkling-strand, som hedder Hanauma Bay. Dette naturreservat er et af de bedste steder vi har snorklet.


Her er nogle billeder fra de 2 steder.


Video fra Hanauma Bay.

I dag holdt vi rigtig ferie. Ikke noget med "og så skal vi og derefter" .... nej ferie, sol, slappe af, bade, svømme, snorkle, spise, drikke samt observere skildpadder. Ja, lige her i vores baghave omtrent, kun en lille km fra vores dejlige lejlighed, er der en super lækker strand, hvor der er skildpadder. Stranden hedder Kailua Beach Park.


Her nogle billeder fra stranden.

I dag skulle vi primært udforske nordkysten og se de store verdenskendte bølger i surfer-byen Haleiwa, men det gik lidt anderledes end forudset. På vej til nordkysten besøgte vi Byodo-In templet, som er en kopi af et 900 år gammelt japansk tempel.
Vi kørte videre nordpå og så mange dejlige strande, men selv de område, der er kendt for at have verdens største bølger, var de små.
Vi kørte derefter lidt sydpå til en strand der hedder Aweoweo. Det viste sig at her var der mange skildpadder, som vi fik fornøjelsen at svømme med.


Her er billeder fra turen.

Her kommer nogle videoer fra Aweoweo Beach Park. hvor vi svømmede med havskildpadder.

Her svømmer vi med en havskildpadde der er omkring eller over 100 år gammel, læg mærke til den lange hale, som indikere at den er meget gammel.

Næste video viser en "Turtle cleaning station", som er et sted hvor skildpadderne opsøger fisk, for at de kan spise algerne af deres skjold.

Den sidste video viser ligeledes hvordan de små fisk rengøre skildpaddernes skjold.

Næste dag kørte vi til Honolulu. Her skulle damerne på shopping-tur i et center der hedder Ala Moana, som skulle være verdens største open-air shopping destination med mere end 290 butikker. Desuden besøgte vi Chinatown.


Her er nogle billeder fra Honolulu.

I dag var desværre vores sidste dag på Hawaii. Vi startede dagen med at kører til Hanauma Bay for anden gang, her er så dejligt og så mange forskellige fisk at se.
Vi sluttede af på vores lokale strand Kailua beach Park med et strand bryllup.
I morgen går turen videre til Los Angeles


Billeder fra sidste dag på hawaii.

Da vi ankom til Los Angeles nåede vi at gå en tur på Hollywood Walk of Fame. Den følgende dag var vi i Universal Studios og det var en stor oplevelse.


Her er et par billeder fra Los Angeles.