FREE ADMISSION

New Zealand - Afsnit 1

I oktober/november 2012 var vi på tur til New Zealand. Efter 1 døgns ophold i Singapore ankom vi sent om aftenen til Auckland. Da vi kom til lufthavnen i Auckland, forsøgte vi at få et simkort til telefonen, men ham i butikken vi snakkede med, var ikke sikker på at det virkede til Kai’s telefon, så derfor ventede vi til næste dag. I lufthavnen fandt vi en shuttlebus, som vi kørte med ind til Auckland City, hvor vi skulle bo. Men da vi skulle have vores bagage manglede den ene taske (Jimi´s). Gode råd var nu dyre, hvad skulle vi gøre kl. 01.30 om natten. Det endte med at Lisbeth checkede ind alene og jeg returnerede med chaufføren til de steder, hvor vi havde sat andre passagerer af. Vi var 4 forskellige steder i Auckland og hvert sted enten ringede vi til folk på deres værelser eller gik op og bankede på deres dør. (kl. var nu 2 – 2.15). Da ingen af de andre passagerer åbenbart var kommet til at tage vores kuffert, returnerede chaufføren og jeg til vores lejlighed med uforrettet sag. Vi havde lige aftalt det videre forløb i bussen, da jeg steg ud. Oppe på balkonen stod Lisbeth og råbte at Politiet havde været med kufferten. Det viste sig at det første sted vi havde sat passagerer af, havde chaufføren desværre glemt vores kuffert på fortovet, men heldigvis kom Politiet kørende kort tid efter og de kunne i vores papirer se, hvor vi boede. Et oplevelsesrigt velkommen til New Zealand. Lejligheden vi boede i hed Stadium Waldorf Apartment Hotel og var rigtig god. Det var her at triathleterne fra både Canada og Japan boede i forbindelse med Triathlon VM.

Turen er delt op i 3 afsnit, her vælges det afsnit du vil se.

Her følger nogle billeder fra vores ophold i Auckland i forbindelse med VM i Triathlon, hvor jeg deltog sammen med 5 andre danskere.

Billeder fra mændenes VM U23.

Klargøring af racer & skiftezonen.

VM racet og afslutningsceremoinien.

Efter 7 dage i Auckland hvor vi så byen og jeg var til VM i Triathlon, tog vi derefter på rundrejse i en lejet bil. De første 6 dage kørte vi rundt på Nordøen og sluttede af med 11 dage på Sydøen.


Her er nogle billeder fra turen til Coromandel og videre til Rotorua.

Flere billeder fra det flotte Coromandel.

Fra Coromandel kørte vi videre mod Rotorua.


Her er nogle billeder fra Rotorua.

Næste stop var Wairakei Natural Thermal Valley og Taupo søen.


Her er nogle billeder.

Turen er delt op i 3 afsnit, her vælges det afsnit du vil se.