FREE ADMISSION

Gran Canaria

Vi har besøgt Gran Canaria 3 gange i 1979 (Puerto Rico), 1980 (Maspalomas) og 2018 (Arguineguin)


Turen til Puerto Rico foregik i 1979 fra den 17-3 til 24-3, en vældig god årstid at tage til Gran Canaria. Vi boede på Apartamentos Hartaguna, som ligger flot op ad bjergene, med en fantastisk udsigt ud over byen og havet.

Se blot her.

Under opholdet på Gran Canaria, var vi på en rundtur hvor vi bla. så en bananplantage, det var meget interessant at se lidt af det frodige Gran Canaria.

Her lidt billeder fra rundturen.

PRISER i 1979:
Turen kostede: (2 voksne) 4156 kr.
1 øl på restaurant: 40 Ptas (ca. 3 kr.)
1 glas vin på restaurant: 50 Ptas (ca. 4 kr.)
middag for 2 personer hovedret + dessert + drikkevarer: 800 Ptas (ca. 65 kr.)

Vi besøgte Maspalomas i 1980, fra den 20 - 28 december, altså i Julen. Det var første gang vi holdt Jul udenfor Danmark, en lidt sjov og samtidig underlig fornemmelse, når temperaturen ligger omkring de 25 C°. Vi boede på Aparthotel "Paraiso", som viste sig at være lidt af en skandale. Der var overalt beskidt, bruseren virkede ikke osv. Det endte med at vi fik 10% af pengene til rejsen tilbage igen, efter jeg havde skrevet et pænt klagebrev til Tjæreborg. Bortset fra hotellet og dets manglende kvaliteter havde vi et dejligt ophold.

Billeder fra opholdet ved Maspalomas.

PRISER i 1980: 
Turen kostede: (2 voksne) 5668 kr. (- 10%)

Vi var på Gran Canaria og holde ferie i januar - februar (7 dage) i 2018. Vi boede i byen Arguineguin, som ligger omkring 5 km øst for Puerto Rico. Lejligheden var lejet via Airbnb.
Vi havde nogle dejlige dage, selv om vejret var lidt specielt. Det regnede en del og det var bare om at komme ud i solen, når den var der.

Vi nåede at cyklen en lille tur på racer fra byen Arguineguin, hvor vi boede og ud vestpå til Puerto De Mogan, en tur på ca. 30 km. Vi var også på en lille vandrertur i bjergene bag ved Arguineguin, en tur på ca. 8 km.


Her er først nogle billeder fra strandene.

Flere billeder fra strandene.

Her er et par billeder fra vores lejlighed.

Mens vi var i Arguineguin, sneede det en del i bjergene og det resulterede i, at vi ikke kunne komme op til Pico de las Nieves, som er det højeste punkt på Gran Canaria med 1.949 m. Da vi prøvede at køre derop, blev vi standset omkring 10 km fra toppen. Der var lavet en vejspærring og 2 mænd holdt der med deres store bil. De forklarede at vejen var lukket på grund af sne. Senere fik vi at vide af vores værter, at der var kommet mange busser med folk fra Las Palmas, som ville op og opleve sneen.


Billeder fra vores tur i bjergene.

Billeder fra vores cykeltur til Puerto De Mogan.

Billeder fra vores vandretur i bjergene bag ved byen Arguineguin.