FREE ADMISSION

Tenerife

Vi var på Tenerife og træne/holde ferie i januar - februar (11 dage) i 2014. Det er et dejligt afbræk i hverdagen at komme ned til varmen på denne årstid.
Her nogle billeder fra turen først fra El Medano.

Her nogle billeder fra vores cykelture til Vilaflor og Las Vegas.

Her er billeder fra vores mountainbike tur ved Vilaflor.

Den herlige San Andres beach samt bjergvejen i det nordøstlige Tenerife.

Vi var på Tenerife og træne/holde ferie i januar - februar (11 dage) i 2015. Vi havde besøg af vores datter og en af hendes veninder i nogle af dagene.
Her først nogle billeder fra vores lejlighed.

Her nogle billeder fra vores tur til Teide.

Og endelig nogle billeder fra den herlige San Andres beach.

Vi var på Tenerife og træne/holde ferie i januar - februar (11 dage) i 2016. Vi havde besøg af vores datter i nogle af dagene.


Her er først nogle billeder fra lejligheden hvor vi boede.

En af dagene kørte vi en tur rundt for at se forskellige steder. Vi så Los Gigantes, Masca, Teno & Garachico El Caletón. Her er nogle billeder fra turen.

En af de smukkeste naturlige svømmebassiner på Tenerife er El Caletón, som ligger i den smukke kanariske landsby Garachico. Disse vulkanske pools på Tenerife er skabt af det sidste udbrud af Trevejo-vulkanen tilbage i 1700.

Billeder fra Garachico El Caletón.

Vi var på Tenerife og træne/holde ferie i januar - februar (11 dage) i 2017.
Vi havde nogle herlige svømme og SUP ture de første 5 dage hvor vinden var usædvanlig svag. Det eneste negative ved havet ved El Medano var, at der var en del "portugisiske orlovsmand", som er en meget ubehagelig fætter.


Her er et par billeder af den portugisiske orlovsmand.

Jeg havde selv "fornøjelse" af at møde en den første dag. Lidt cream som min kone havde med gjorde at hævelsen forsvandt ret hurtigt, men selve det stød man får, er ret ubehageligt og kan være særdeles farligt. Heldigvis havde jeg våddragt på og blev kun ramt på den ene hånd, men jeg havde stadig, da vi kom hjem et lille ar af kontakten med denne kedelige fyr.
Her er hvad Wikipedia skriver: "Den portugisiske orlogsmand (Physalia physalis) er et gople-lignende hvirvelløst havdyr. Faktisk er den portugisiske orlogsmand ikke et rigtigt dyr, men derimod en koloni af separate, specialiserede dyr – såkaldte zooider – der ikke er i stand til at overleve hver for sig. Goplen har giftige brændetråde på op til 10 meter. Selvom brændetråden er væk fra selve goplen, er den farlig. At blive ramt af trådene føles som et piskeslag eller et elektrisk stød. Det er ikke ufarligt for mennesker."

På 3. dagen af vores ophold på Tenerife, var vi ude og vandre i kløften "Barranco del Infierno", som betyder noget i retningen af "Helvedeskløften". Det var en dejlig tur på ca. 6,5 km og turen frem og tilbage tog ca. 2 timer.

Her er nogle billeder.

På 9. dagen var vi oppe og vandre ved Teide. Det var fantastisk at gå rundt i dette månelandskab. Vi var meget heldige med vejret, som var fint med klar blå himmel og ca. 20 graders varme.

Billeder fra turen.

Her er nogle billeder fra El Medano med vand og hav.

Her er nogle billeder fra vores cykelture.

Her er nogle billeder fra grøntsags marked i San Isidro, som vi endelig fandt.

Sluttelig er her er nogle billeder af den skønne mad vi fik.